AMC Divisie A: In- en uitwendige Specialismen
< Terug naar lijst

Recovery Verpleegkundige Endoscopie (fulltime)

Solliciteren

Wat ga je doen

Als verpleegkundige recovery endoscopie maak jij het verschil door de patiënt snel op zijn gemak te stellen en goed te begeleiden voor en na de endoscopische procedure. Voor de ingreep begeleid en informeer je de patiënt en zorgt voor de voorbereidingen, zoals vernevelen of het geven van antibiotica. Na afloop van de behandeling is het jouw taak om de conditie van de patiënt te bewaken en indien nodig in te grijpen. Goede observatie is daarbij erg belangrijk voor het herkennen, bewaken en voorkomen van complicaties.

Vanwege de hoge turnover van patiënten wordt er hier zeker ook een beroep gedaan op jouw organisatorisch vermogen. Kortom, jij zorgt dat alles op rolletjes loopt. We bieden de mogelijkheid om in de toekomst de opleiding te volgen en als endoscopieverpleegkundige aan de slag te gaan.
Je hebt als verpleegkundige recovery endoscopie alleen dagdiensten. Deze vacature kan zowel parttime als fulltime (32-36 uur) vervuld worden.

Wat we van je verwachten

Jij hebt een afgeronde verpleegkundige opleiding én hebt ten minste 1 jaar ervaring binnen een ziekenhuis.

In je werk ben je zelfstandig, accuraat, integer en servicegericht naar de patiënt. Je bent stressbestendig, in acute situaties weet jij snel te handelen. Omdat je bij een scopie niet altijd weet wat je tegenkomt kan een ingreep soms langer duren dan gepland, een flexibele instelling is daarom van belang.

Waar ga je werken

Je werkt in een team van zo'n 35 Endoscopie Verpleegkundigen. De betrokkenheid binnen ons team is groot, samen vormen we eigenlijk net een kleine familie. We zorgen dat je een gedegen inwerkperiode en begeleiding krijgt; we laten je echt niet zo maar aan je lot over, we vinden het geweldig om nieuwe collega's op sleeptouw te nemen.

Op de afdeling Endoscopie hebben we 6 behandelkamers waar we patiënten van de Maag-, Darm- en Leverziekten (volwassenen en kinderen), Longen en Urologie onderzoeken en behandelen.

Wat we je bieden

Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Werken bij Amsterdam UMC, locatie AMC, betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

  • Het salaris bedraagt maximaal € 3.184,- bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 7 CAO UMC). Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Het salaris is exclusief eventuele toeslagen voor onregelmatige diensten, vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%).
  • Wij bieden in eerste instantie een aanstelling voor 12 maanden, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.
  • Naast uitstekende bereikbaarheid met het OV, heeft locatie AMC ook voldoende parkeerplaatsen voor medewerkers.
  • Pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. AMC draagt een groot deel van de premie bij (70%).
  • Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren verschillende (sportieve) activiteiten en evenementen door het jaar heen.

Kijk voor een overzicht van al onze andere arbeidsvoorwaarden op www.werkenbijamc.nl/arbeidsvoorwaarden.

Laten we kennis maken

Wil je direct solliciteren? Gebruik dan de knop 'solliciteren' op deze pagina.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met Marjon de Pater (hoofdverpleegkundige Endoscopie), via 020-5662922 of sein 58159.

Mocht je belangstelling hebben en graag nader kennis willen maken met het vak en het team, dan ben je van harte welkom om een dag(deel) met één van onze collega's mee te lopen.

Gedurende de looptijd van deze vacature zullen we geschikte kandidaten in behandeling nemen.

Wij zien uit naar onze kennismaking!

Divisie:

AMC Divisie A: In- en uitwendige Specialismen

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Sluitingsdatum:

1-10-2019

Locatie:

Amsterdam

Contactpersonen:

Marjon de Pater
tel.: +31 20-56 62922

Company homepage:

http://www.werkenbijamc.nl
Terug naar boven