AMC 02 Chirurgische Specialismen

Wat ga je doen

In 2020 zijn er enkele plaatsen beschikbaar voor arts-assistenten in opleiding tot medisch specialist Orthopedie binnen het cluster AMC. Als arts-assistent Orthopedie behandel je patiënten en verricht je chirurgische handelingen. Deze en andere werkzaamheden voer je ook uit tijdens avond- en nachtdiensten en in het weekend.

Wat we van je verwachten

Je bent (bijna) afgestudeerd als basisarts. Verder heb je aantoonbare belangstelling voor het specialisme Orthopedie, wetenschappelijke interesse en goede communicatieve vaardigheden. Aantoonbare ervaring van werken met de handen in de breedste zin van het woord (niet per se orthopedisch, bijvoorbeeld verbouwen, bouwen aan boot of sleutelen aan motor) strekt tot aanbeveling.

Waar ga je werken

De orthopedische afdelingen van het Amsterdam UMC, locatie AMC, Tergooi ziekenhuis en Amphia ziekenhuis vormen één opleidingscluster voor arts-assistenten waar alle facetten van het vak aan bod komen, zowel routinematige als speciële orthopedie. Het cluster werkt binnen de opleiding nauw samen met de orthopedische afdelingen van het Spaarne Gasthuis te Hoofddorp en de Noordwest Ziekenhuis Groep uit Alkmaar.

Wat we je bieden

Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Werken bij Amsterdam UMC, locatie AMC, betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

  • Het salaris bedraagt maximaal € 4.890,- bruto per maand op basis van 46 uur (schaal 11a CAO UMC).
  • Het salaris is exclusief eventuele toeslagen voor onregelmatige diensten, vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%).
  • Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van de opleiding.
  • Naast uitstekende bereikbaarheid met het OV, heeft locatie AMC ook meer dan voldoende parkeerplaatsen voor medewerkers.
  • Pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. AMC draagt een groot deel van de premie bij (70%).
  • Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren verschillende (sportieve) activiteiten en evenementen door het jaar heen.

Kijk voor een overzicht van al onze andere arbeidsvoorwaarden op www.werkenbijamc.nl/arbeidsvoorwaarden.

Laten we kennis maken

Wil je direct solliciteren? Gebruik dan de knop 'solliciteren' op deze pagina.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met Tineke Nagel (Secretaresse), via 020-5662672 of t.j.nagel@amsterdamumc.nl.

Solliciteren is mogelijk tot 26 augustus 2019. Je ontvangt uiterlijk 20 september 2019 bericht. De sollicitatieprocedure vindt plaats op maandag 30 september 2019 en zal de hele dag duren omdat deze uit meerdere onderdelen bestaat, o.a. een praktijkgedeelte.

Wij zien uit naar onze kennismaking!

Divisie:

AMC 02 Chirurgische Specialismen

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Sluitingsdatum:

26-08-2019

Locatie:

Amsterdam

Contactpersonen:

Tineke Nagel
tel.: +31 20-56 62672

Company homepage:

http://www.werkenbijamc.nl
Terug naar boven