AMC 07 Beeldvorming
< Terug naar lijst

Analist Hotlab RNG

Solliciteren

Wat ga je doen

Als analist ben je werkzaam binnen het hotlab van de afdeling Radiologie & Nucleaire Geneeskunde. Hier bereid je zelfstandig diverse radiofarmaca en verricht je kwaliteitscontroles uit op de geproduceerde radiofarmaca. Hierbij maak je gebruik van diverse chromatografische analysemethodes en detectietechnieken, waaronder DLC en radio-HPLC. Daarnaast verricht je bijkomende algemene ondersteunende taken, zoals dagelijks onderhoud van apparatuur, beheer van voorraden, het schrijven van protocollen en gerelateerde administratieve werkzaamheden. Als analist lever je een grote bijdrage aan de continue kwaliteitsverbetering van werkzaamheden op ons hotlab.

Het betreft een functie van 32-36 uur per week.

Wat we van je verwachten

Wij zoeken een gediplomeerd analist met HBO werk- en/of denkniveau met oog voor details en met ambitie om samen met collega’s een hoge kwaliteit te behalen. Onze voorkeur gaat uit naar een analist met analytisch chemische achtergrond. Je beschikt over een afgeronde cursus stralingshygiëne of bent bereid deze cursus te volgen. Ervaring met radiofarmacie of radiochemie is een pre. Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken volgens een kwaliteitssysteem (ISO 15189, GMP, GMP-Z). De analist die wij zoeken is communicatief sterk en is een echte teamspeler, maar weet ook goed zelfstandig te werken.

Waar ga je werken

Als analist ben je werkzaam binnen het hotlab van de afdeling Radiologie & Nucleaire Geneeskunde, onderdeel van divisie Beeldvorming. Op het hotlab werk je samen met een team van 9 Medisch Nucleair Werkers, een stralingsdeskundige, een apothekersassistente en een ziekenhuisapotheker. Daarnaast heb je veel contact met nucleair geneeskundigen. In het hotlab worden diverse radiofarmaca voor toediening gereed gemaakt (VTGM) onder GMP-Z condities. Veel gebruikte isotopen zijn Tc-99m, F-18, Ga-68 en I-123. In verband met het vertrek van een analist zijn wij op zoek naar vervanging. De bereiding van de radiofarmaca vindt vroeg in de ochtend plaats, zodat het op tijd klaar is voor onze patiënten. De werktijden staan om die reden vast. Je werkt van 07.00 tot 15.30 uur.

Wat we je bieden

Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Werken bij Amsterdam UMC, locatie AMC, betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

  • Het salaris bedraagt maximaal € 3.184,- bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 7 CAO UMC).
  • Het salaris is exclusief eventuele toeslagen voor onregelmatige diensten, vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%).
  • Wij bieden in eerste instantie een aanstelling voor 12 maanden, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.
  • Naast uitstekende bereikbaarheid met het OV, heeft locatie AMC ook meer dan voldoende parkeerplaatsen voor medewerkers.
  • Pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. AMC draagt een groot deel van de premie bij (70%).
  • Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren verschillende (sportieve) activiteiten en evenementen door het jaar heen.

Kijk voor een overzicht van al onze andere arbeidsvoorwaarden op www.werkenbijamc.nl/arbeidsvoorwaarden.

Laten we kennis maken

Wil je direct solliciteren? Gebruik dan de knop 'solliciteren' op deze pagina.
Wil je eerst meer informatie of een dag(deel)meelopen? Neem dan gerust contact op met Youssef Chahid (Ziekenhuisapotheker), via y.chahid@amsterdamumc.nl.

Wij zien uit naar onze kennismaking!

Divisie:

AMC 07 Beeldvorming

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

1-9-2019

Locatie:

Amsterdam

Contactpersonen:

Company homepage:

http://www.werkenbijamc.nl
Terug naar boven