AMC 09 Laboratoria
< Terug naar lijst

Kwaliteitsfunctionaris laboratorium Genetische Metabole Ziekten

Solliciteren

Wat ga je doen

Breng jij het kwaliteitssysteem van het laboratorium Genetische Metabole Ziekten (lab GMZ) op een hoger niveau? Lab GMZ heeft april jongstleden accreditatie volgens ISO15189 verkregen en is recent gestart met het alliantietraject waarbij in de nabije toekomst de metabole laboratoria van locatie AMC en locatie VUmc fuseren op locatie AMC. Als kwaliteitsfunctionaris heb je een essentiële rol in het verder ontwikkelen van het kwaliteitssysteem. Tijdens de transitiefase ondersteun je, vanuit kwaliteitsoogpunt, het alliantietraject. Je adviseert en ondersteunt de staf bij de implementatie van het kwaliteitsbeleid. Je houdt het overzicht over de processen; het managementproces, het primaire proces en de ondersteunende processen. Je weet de norm te vertalen naar de labvloer. Je creëert draagvlak voor het kwaliteitsbeleid en hebt zowel een uitvoerende als coördinerende rol bij het bewaken van onder andere:

  • de verbetercyclus;
  • het meldingensysteem;
  • interne audits;
  • risico analyses.

Wat we van je verwachten

Wij zoeken een enthousiaste en zelfstandig werkende professional die bij voorkeur zowel laboratoriumervaring als ervaring met kwaliteitszorg heeft. Je kunt kwaliteit pragmatisch vertalen naar de praktijk, hebt overtuigingskracht en een ‘hands on' mentaliteit. Je hebt een heldere manier van communiceren, zowel mondeling als op schrift. Je hebt ervaring met de ISO15189 norm. Kennis van verhuizing, in het kader van de alliantie, volgens de RvA beleidsregel is een pré.

Waar ga je werken

Lab GMZ (www.labgmz.nl), gelokaliseerd op locatie AMC, verricht diagnostiek (ISO15189 geaccrediteerd) en wetenschappelijk onderzoek op het gebied van erfelijke en verworven stofwisselingsziekten. De afdeling bestaat uit ruim 80 medewerkers (ook onderzoekers uit het buitenland) verdeeld over secties gespecialiseerd in metabolietendiagnostiek (metabolomics), enzymdiagnostiek, DNA diagnostiek en onderzoek.

Het onderzoek richt zich onder andere op zeldzame aangeboren metabole aandoeningen, waar vaak slechts een tiental patiënten wereldwijd mee zijn gediagnosticeerd. De patiëntenzorg en het onderzoek zijn nauw met elkaar verweven, hierdoor functioneert onze afdeling voor veel van deze aandoeningen als een internationaal expertise centrum / referentielaboratorium. Vrijwel alle diagnostische testen zijn in-house opgezet, waarbij gestreefd wordt voortdurend te innoveren. Binnen lab GMZ is ook de corefaciliteit metabolomics gehuisvest met state of the art LCMS apparatuur voor interne en externe onderzoeksprojecten.

Wat we je bieden

Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Werken bij Amsterdam UMC, locatie AMC, betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

  • Het salaris bedraagt maximaal € 4.078,- bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 9 CAO UMC).
  • Het salaris is exclusief eventuele toeslagen voor onregelmatige diensten, vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%).
  • Wij bieden in eerste instantie een aanstelling voor 12 maanden (0,89 fte), met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.
  • Naast uitstekende bereikbaarheid met het OV, heeft locatie AMC ook meer dan voldoende parkeerplaatsen voor medewerkers.
  • Pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. AMC draagt een groot deel van de premie bij (70%).
  • Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren verschillende (sportieve) activiteiten en evenementen door het jaar heen.

Kijk voor een overzicht van al onze andere arbeidsvoorwaarden op www.werkenbijamc.nl/arbeidsvoorwaarden.

Laten we kennis maken

Wil je direct solliciteren? Gebruik dan de knop 'solliciteren' op deze pagina.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met Merel Ebberink of Susan Goorden (Stafleden met aandachtsgebied kwaliteit), of met Gajja Salomons (Labhoofd) via 020-5665393.

Wij zien uit naar onze kennismaking!

Een screening en/of medische onderzoek kunnen onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Toegang tot DigiD is hiervoor noodzakelijk.

Divisie:

AMC 09 Laboratoria

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

26-08-2019

Locatie:

Amsterdam

Contactpersonen:

Gajja Salomons
tel.: +31 20-566 7979

Company homepage:

http://www.werkenbijamc.nl
Terug naar boven