AMC AMC Medical Research
< Terug naar lijst

Arts-onderzoeker Urogynaecologie

Solliciteren

De functie

Wij zijn op zoek naar een arts-onderzoeker urogynaecologie die zich gaat bezighouden met het opzetten en uitvoeren van medisch wetenschappelijk onderzoek binnen de urogynaecologie. Het hoofdonderwerp is functionele imaging van de bekkenbodem, wat u zult combineren met evaluatie onderzoek naar innovatieve behandelingen in de urogynaecologie. U zult als arts-onderzoeker verantwoordelijk zijn voor meerdere onderzoeksprojecten. Deze aanstelling biedt zicht op een promotie en is op een later moment eventueel met klinisch werk te combineren.

Wij vragen

U bent een enthousiaste academicus, basisarts of heeft een ander gelijkwaardig profiel. U heeft belangstelling voor urogynaecologie en bekkenbodemproblematiek. U heeft interesse in basale en translationele wetenschap. U vindt het uitdagend om na te denken over nieuwe onderzoeksvragen. U bent een teamspeler en u kunt zowel zelfstandig als in een team functioneren. U beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

De afdeling

De afdeling verloskunde & gynaecologie van het Amsterdam UMC locatie AMC kent 4 pijlers: verloskunde, gynaecologie, oncologische gynaecologie en voorplantingsgeneeskunde. De urogynaecologie is een belangrijk onderdeel van de pijler gynaecologie, en dit deelgebied richt zich op de zorg voor bekkenbodempathologie zoals vaginale verzakking, urine incontinentie, ontlasting problemen etc. Het research team van de urogynaecologie bestaat uit (uro)gynaecologen, basale wetenschappers, post-docs en meerdere enthousiaste arts-onderzoekers die (vaak fulltime) onderzoek verrichten op zowel basaal, (dier)experimenteel, translationeel als klinisch niveau. Het onderzoek richt zich op het voorkomen van recidief prolaps en het beter begrijpen van de fysiologie van de bekkenbodem met doel chirurgische interventies te optimaliseren.

Wij bieden

Wij bieden u ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Werken bij Amsterdam UMC, locatie AMC, betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

  • Het salaris bedraagt maximaal € 4.481,- bruto per maand op basis van 36 uur (conform schaal 10 CAO UMC).
  • Het salaris is exclusief vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%).
  • Wij bieden een 3-jarige aanstelling als arts-onderzoeker, te beginnen met een jaarcontract.
  • Een deeltijd aanstelling behoort zeker tot de mogelijkheden.
  • Naast uitstekende bereikbaarheid met het OV, heeft locatie AMC ook voldoende parkeerplaatsen voor medewerkers.
  • Pensioen wordt opgebouwd bij Be Frank.

Kijk voor een overzicht van al onze andere arbeidsvoorwaarden op www.werkenbijamc.nl/arbeidsvoorwaarden-amr

Interesse

Wilt u direct solliciteren? Gebruik dan de knop 'solliciteren' op deze pagina.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arnoud Kastelein, arts-onderzoeker urogynaecologie, via a.w.kastelein@amsterdamumc.nl.

Wij zien uit naar onze kennismaking!

Divisie:

AMC AMC Medical Research

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

15-9-2019

Locatie:

Amsterdam

Contactpersonen:

J.P.W.R. Roovers
tel.: +31 20-56 61833

Company homepage:

http://www.werkenbijamc.nl
Terug naar boven