AMC 06 IC/Operatiecentrum
< Terug naar lijst

Opleiding tot Operatieassistent

Solliciteren

Wat ga je doen

De opleiding stelt je in staat om het beroep van operatieassistent te leren en uit te oefenen. Je bent onderdeel van het operatieteam dat bestaat uit operatieassistenten, anesthesiemedewerkers, chirurgen en anesthesisten. Met elkaar ben je verantwoordelijk voor de patiënt. Tijdens de opleiding werk je op een operatiecentrum met 20 klinische operatiekamers en 5 operatiekamers op het dagcentrum. Gedurende de opleiding geldt een fulltime dienstverband van een 4x9-urige werkweek. Het theoretische gedeelte van de opleiding wordt verzorgd door de Amstel Academie. De opleiding duurt 3 jaar en start op maandag 2 maart 2020.

Wat we van je verwachten

Je bent minimaal 18 jaar en in het bezit van een HAVO, VWO of een MBO-4 opleiding met een VMBO-TL diploma. Onze voorkeur ligt bij het profiel N&T, N&G of exacte vakken in je eindexamenpakket. Voor anderstaligen geldt dat je minimaal het staatsexamen NT2 in je bezit hebt. Ook bezit je de volgende belangrijke competenties die horen bij een operatieassistent: flexibiliteit, inzet, discipline, collegialiteit, stressbestendigheid en goede sociale vaardigheden.

Waar ga je werken

Het operatiecentrum bestaat uit het klinische operatiecentrum en het dagcentrum met in totaal 25 operatiekamers. Hiervan zijn 18 operatiekamers ingericht als endosuites, 2 als hybride OK’s en 5 OK’s op het dagcentrum. Jaarlijks worden er 17.000 operaties uitgevoerd, waarbij complexe en specialistische operaties worden uitgevoerd volgens de nieuwste technieken. Op de OK zijn ongeveer 160 medewerkers werkzaam.

Wat we je bieden

Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Werken bij Amsterdam UMC, locatie AMC, betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

  • Het salaris bedraagt in het eerste leerjaar € 1.310,- bruto per maand voor 36 uur, € 1.655,- in het tweede en € 1.869,- in het derde leerjaar. Als je 22 jaar of ouder bent, wordt je salaris aangevuld tot het wettelijk minimumloon.
  • Mocht je in het bezit zijn van een HBO-V of een MBO-4 diploma met relevante werkervaring of een Hbo-diploma dan geldt een andere salariëring.
  • De kosten van de opleiding en boeken worden door ons vergoed.
  • Het salaris is exclusief eventuele toeslagen voor onregelmatige diensten, vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%).
  • De aanstelling is een leerarbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding.
  • Naast uitstekende bereikbaarheid met het OV, heeft locatie AMC ook meer dan voldoende parkeerplaatsen voor medewerkers.
  • Pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. AMC draagt een groot deel van de premie bij (70%).
  • Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren verschillende (sportieve) activiteiten en evenementen door het jaar heen.

Kijk voor een overzicht van al onze andere arbeidsvoorwaarden op www.werkenbijamc.nl/arbeidsvoorwaarden.

Laten we kennis maken

Wil je direct solliciteren? Gebruik dan de knop 'solliciteren' op deze pagina.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met Erika Aalbers (Praktijkopleider OK-complex), via 020-5662512 of e.aalbers@amsterdamumc.nl.

Op basis van de briefselectie, die na de sluiting van de vacature zal plaatsvinden, word je uitgenodigd om thuis een digitaal assessment te maken. Bij een voldoende resultaat vragen we je om een sollicitatiegesprek voor te bereiden waarin je in ongeveer 10 minuten een presentatie over jezelf geeft aan de hand van een moodboard. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de periode 23 september tot 11 oktober 2019.

De volgende ronde is een dagdeel meelopen met een operatieassistent. Op dezelfde dag maak je een controletoets van het digitaal assessment en wordt het gehele digitale assessment met je nabesproken.

Wij zien uit naar onze kennismaking!

Een screening en/of medische onderzoek kunnen onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Toegang tot DigiD is hiervoor noodzakelijk.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onze collega’s Amy, Sonja en Suzanne gaven een interview aan Trouw over hun succesvolle Instagram account van het OK-complex. Lees het artikel hier!

Divisie:

AMC 06 IC/Operatiecentrum

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Sluitingsdatum:

09-09-2019

Locatie:

Amsterdam

Contactpersonen:

Erika Aalbers
tel.: +31 20-56 62512

Company homepage:

http://www.werkenbijamc.nl
Terug naar boven