AMC Directoraat Human Resources
< Terug naar lijst

Opleidingsevent verpleegafdelingen 18 september

Het opleidingsevent

Tijdens het opleidingsevenement op woensdag 18 september kun je kennismaken met Amsterdam UMC, locatie AMC, en onze opleidingen. Je komt op afdelingen waar normaliter alleen medewerkers en patiënten mogen komen en maakt kennis met het reilen en zeilen van Amsterdam UMC. Doordat je in kleine groepen uiteen gaat, ervaar je hoe het is om te werken op onze afdelingen. Zo ontdek je welk specialisme jou het meeste aanspreekt. Tijdens de rondleiding over de afdeling heb je natuurlijk ook de mogelijkheid om al je vragen aan de aanwezige collega’s te stellen. Aan het einde van het evenement hopen we dat je een goed beeld hebt van jouw opleidingsmogelijkheden bij Amsterdam UMC.

Opleidingen Verpleegafdelingen

Heb je een afgeronde HBO-V opleiding of ben je nog bezig met de opleiding (jaar 3 of 4)? Dan zijn er tal van mogelijkheden om je verder te specialiseren. Veel van onze gespecialiseerde vervolgopleidingen openen hun deuren om je binnen te laten kijken. Bijvoorbeeld de Intensive Care, de CCU van ons Hartcentrum én de verpleegafdelingen van het Emma Kinderziekenhuis. Je kunt kiezen uit de opleidingen tot:

  • Cardiologie-, CCU- of Hartcatheterisatie verpleegkundige (Hartcentrum)
  • IC Verpleegkundige
  • Verkoever verpleegkundige
  • IC Neonatologie verpleegkundige (Emma Kinderziekenhuis)
  • IC Kinderverpleegkundige (Emma Kinderziekenhuis)
  • Kinderverpleegkundige (Emma Kinderziekenhuis)
  • IAT- of Neuroverpleegkundige (Neurocentrum)


De opleidingen starten elk jaar in maart en september. Mogelijk is er een voorwerktraject van enkele maanden, voorafgaand aan het starten van de opleiding. Tijdens deze opleidingen gaat leren en werken hand-in-hand. Het theoretische deel van de opleiding wordt verzorgd door de Amstel Academie in Amsterdam.

Kom kennismaken!


Op woensdag 18 september openen wij de deuren om kennis te maken met het jou! Wij verzorgen rondleidingen en vertellen je meer over onze verschillende opleidingsmogelijkheden. Vanaf 14.00 uur ben je van harte welkom.

Meld je snel aan via deze link.


Na je aanmelding ontvang je een week van te voren een bevestiging met de officiële uitnodiging en meer informatie. We ontmoeten je graag, tot 18 september!

Kies a.u.b. een afdeling in het menu aan de rechterzijde.

Divisie:

AMC Directoraat Human Resources

Sluitingsdatum:

16-09-2019

Locatie:

Amsterdam

Contactpersonen:

Manouk Backer
tel.: +31 20 56 62103

Company homepage:

http://www.werkenbijamc.nl
Terug naar boven