AMC Directoraat Human Resources
< Terug naar lijst

Opleidingsevent voor Radiodiagnostisch Laborant 18 september

Het opleidingsevenement

Tijdens het opleidingsevenement op woensdag 18 september kun je kennismaken met Amsterdam UMC, locatie AMC, en onze opleiding. Je komt op afdelingen waar normaliter alleen medewerkers en patiënten mogen komen en maakt kennis met het reilen en zeilen van Amsterdam UMC. Doordat je in kleine groepen uiteen gaat, ervaar je hoe het is om te werken op onze afdelingen. Tijdens de rondleiding heb je natuurlijk ook de mogelijkheid om al je vragen aan de aanwezige collega’s te stellen. Aan het einde van het evenement hopen we dat je een goed beeld hebt van jouw opleidingsmogelijkheden bij Amsterdam UMC.

Opleiding Radiologie

Ben je bijna klaar met je Havo of VWO en/of ben je nog op zoek naar een vervolgstudie? Kom dan kijken welke mogelijkheden je hebt op de afdeling Radiologie & Nucleaire Geneeskunde! Als Radiodiagnostisch Laborant werk je in de zorg, mét patiënten én met ICT en techniek. Ben jij er klaar voor om deze uitdaging aan te gaan? Laat je informeren over onze opleidingsmogelijkheden van de opleiding:

  • Radiodiagnostisch Laborant

De opleiding start elk jaar in september. Tijdens deze opleiding gaat leren en werken hand-in-hand. Het theoretische deel van de opleiding wordt verzorgd door de Amstel Academie in Amsterdam.

Ervaren Radiodiagnostisch Laborant

Ervaren radiodiagnostisch laboranten zijn uiteraard ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze afdeling. Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier en vul bij opleidingseis anders in. 

Kom kennismaken!

Op woensdag 18 september openen wij de deuren om kennis te maken met het jou! Wij verzorgen rondleidingen en vertellen je meer over onze verschillende opleidingsmogelijkheden. Vanaf 14.00 uur ben je van harte welkom.

Meld je direct aan door te klikken op deze link!

 

Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met de officiële uitnodiging en meer informatie. We ontmoeten je graag, tot 18 september!

Kies a.u.b. een afdeling in het menu aan de rechterzijde.

Divisie:

AMC Directoraat Human Resources

Sluitingsdatum:

16-09-2019

Locatie:

Amsterdam

Contactpersonen:

Manouk Backer
tel.: +31 20 56 62103

Company homepage:

http://www.werkenbijamc.nl
Terug naar boven