AMC 09 Laboratoria
< Terug naar lijst

Analist speciale stolling

Solliciteren

Wat ga je doen

Je draagt als analist bij aan alle facetten van de speciale stolling. Je verricht bloedafnames in de kliniek en voert bijzondere stollingsanalyses uit, zowel in het kader van de patiëntenzorg als het wetenschappelijk onderzoek. Zo verricht je analyses van stollingsfactoren en remmers daartegen. Ook Von Willebrand diagnostiek, trombofiliescreening en trombocyten functie onderzoeken (aggregaties, ATP/ADP ratio) behoren tot jouw standaard werkzaamheden. Je maakt gebruik van verschillende typen stollingsanalyzers. Je hebt regelmatig contact met aanvragers van stollingsonderzoek en neemt deel aan patiëntenbesprekingen. Daarnaast draag je bij aan het opzetten en optimaliseren van nieuwe innovatieve testmethoden in de klinische diagnostiek en het evaluatiecentrum voor stollingsapparatuur en methoden. Bovendien lever je een actieve bijdrage aan opleiding en onderwijs op het gebied van stolling. Jouw verdere werkzaamheden worden mede bepaald op basis van jouw wensen en die van de veranderende organisatie. De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats tijdens kantooruren.

Wat we van je verwachten

We zoeken een gediplomeerd klinisch chemisch analist met HBO werk- en/of denkniveau. Je hebt enige ervaring in de stolling en je bent enthousiast, flexibel, communicatief vaardig en accuraat. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en je hebt zin om je handen uit de mouwen te steken. Daarnaast ben je servicegericht en in staat om problemen te signaleren en op te lossen. Je kunt goed met verschillende computersystemen werken, diverse werkzaamheden met elkaar combineren en werken volgens de geldende veiligheid- en kwaliteitsnormen. De functie is voor 32 of 36 uur.

Waar ga je werken

Je gaat werken op het Stollingslaboratorium van het Laboratorium Algemene Klinische Chemie (LAKC). Het LAKC beoefent de laboratoriumgeneeskunde in de volle breedte en levert in 24-uursdiensten een uitgebreid spectrum aan diagnostische bepalingen. Het analysepakket omvat de klinische chemie, hematologie, stolling en bloedtransfusie als ook speciële technieken. Het laboratorium heeft de verantwoordelijkheid voor decentraal geplaatste apparatuur en ondersteunt, door middel van het protocollenlaboratorium, het klinisch wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast verricht het laboratorium bloedafnames in de kliniek en is betrokken bij de poliklinische bloedafname.
Bij het LAKC werken ca. 110 betrokken en enthousiaste medewerkers, waaronder momenteel 5 stafleden en 2 klinisch chemici in opleiding. Het LAKC is een klantgerichte en innovatieve organisatie en de veiligheid- en kwaliteitsnormen voldoen aan internationale eisen. Het laboratorium heeft intensieve contacten met de aanvragers van laboratoriumdiagnostiek en is betrokken bij diverse onderzoekslijnen. Daarnaast speelt het LAKC een belangrijke rol in de opleiding van klinisch chemici en krijgen analisten en studenten state-of-the-art onderwijs.
Het LAKC maakt onderdeel uit van de afdeling Klinische Chemie van locatie AMC. De afdelingen Klinische Chemie op de locaties AMC en VUmc van Amsterdam UMC werken nauw samen en hebben reeds een gezamenlijk afdelingshoofd. De ambitie is om een internationaal erkend academisch expertisecentrum te zijn door bundeling van kennis en expertise voor innovatieve, waarde-gedreven en geïntegreerde diagnostiek, voor fundamenteel en translationeel onderzoek en voor enthousiasmerend onderwijs.

Wat we je bieden

Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Werken bij Amsterdam UMC, locatie AMC, betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

• Het salaris bedraagt maximaal € 3.099,- bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 7 CAO UMC)
• Het salaris is exclusief eventuele toeslagen voor onregelmatige diensten, vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%).
• Wij bieden in eerste instantie een aanstelling voor 12 maanden, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.
• Naast uitstekende bereikbaarheid met het OV, heeft locatie AMC ook meer dan voldoende parkeerplaatsen voor medewerkers.
• Pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. AMC draagt een groot deel van de premie bij (70%).
• Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren verschillende (sportieve) activiteiten en evenementen door het jaar heen.

Kijk voor een overzicht van al onze andere arbeidsvoorwaarden op www.werkenbijamc.nl/arbeidsvoorwaarden.


Laten we kennis maken

Wil je direct solliciteren? Gebruik dan de knop 'solliciteren' op deze pagina.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met An Stroobants, Klinisch Chemicus, via email: a.k.stroobants@amsterdamumc.nl

Divisie:

AMC 09 Laboratoria

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

3-9-2019

Locatie:

Amsterdam

Contactpersonen:

An Stroobants
tel.: +31 020-5629457

Company homepage:

http://www.werkenbijamc.nl
Terug naar boven