AMC 09 Laboratoria
< Terug naar lijst

Medewerker proefdieren

Solliciteren

Wat ga je doen

Het ARIA (Animal Research Institute AMC) heeft een DI, DMII en DMIII afdeling, waarin knaagdieren gehuisvest, verzorgd en gefokt worden. Als dierverzorger zorg je ervoor dat de dieren goed verzorgd worden en voer je eenvoudige biotechnische handelingen uit. Dit doe je in een team met andere professionele dierverzorgers.  Wij werken met een geautomatiseerd registratiesysteem (PRIS), waarin alle dieren geregistreerd staan. Naast het werken met dieren, voert de dierverzorger ook administratieve handelingen uit onder andere in het PRIS-systeem.

Wat we van je verwachten

Voldoe je, op grond van de door jou behaalde diploma's aan de in de ‘Wet Op De Dierproeven’ gestelde eisen van deskundigheid? Beschik je over een flexibele, klantgerichte en diervriendelijke instelling en goede contactuele eigenschappen? Kun je nauwkeurig en verantwoord werken? En spreekt het werk en de manier hoe wij met elkaar samenwerken je aan? Solliciteer dan op deze boeiende baan.

Waar ga je werken

Het ARIA bestaat uit dierverzorgers, die altijd klaar staan voor de dieren en voor elkaar. De meeste medewerkers werken al geruime tijd met elkaar samen en zijn goed op elkaar afgestemd. Tijdens het tweewekelijkse werkoverleg worden er verbeterpunten, die vanuit de dierverzorgers naar voren komen, besproken en in het dagelijkse werk ingevoerd. De 3 V’s (vervangen, verminderen, verfijnen) staan bij de dierverzorgers hoog in het vaandel en dat stralen de dierverzorgers ook uit naar onderzoekers en IvD.

Wat we je bieden

Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Werken bij Amsterdam UMC, locatie AMC, betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

  • Het salaris bedraagt minimaal € 1.856,- (schaal 4 CAO UMC) en maximaal € 2.756,- bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 5 CAO UMC), afhankelijk van kennis en ervaring. 
  • Het salaris is exclusief eventuele toeslagen voor onregelmatige diensten, vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%).
  • Wij bieden in eerste instantie een aanstelling voor 12 maanden, met de mogelijkheid deze om te zetten naar een vaste aanstelling bij goed functioneren.
  • Naast uitstekende bereikbaarheid met het OV, heeft locatie AMC ook meer dan voldoende parkeerplaatsen voor medewerkers.
  • Pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. Locatie AMC draagt een groot deel van de premie bij (70%). 
  • Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren verschillende (sportieve) activiteiten en evenementen door het jaar heen.

Kijk voor een overzicht van al onze andere arbeidsvoorwaarden op www.werkenbijamc.nl/arbeidsvoorwaarden

Laten we kennis maken

Wil je direct solliciteren? Gebruik dan de knop 'solliciteren' op deze pagina.

Wil je eerst meer informatie of eens komen rondkijken? Neem dan gerust contact op met Sandra van Gaalen (teamleider), via 020-56.65606 of a.s.vangaalen@amc.nl.

Wij zien uit naar onze kennismaking!

Een medisch onderzoek kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Toegang tot DigiD is hiervoor noodzakelijk.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Divisie:

AMC 09 Laboratoria

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

1-12-2019

Locatie:

Amsterdam

Contactpersonen:

Alexandra van Gaalen
tel.: +31 20-56 65606

Company homepage:

http://www.werkenbijamc.nl
Terug naar boven