AMC 01 Inwendige Specialismen
< Terug naar lijst

Hoofd Longfunctie

Solliciteren

Je was toch op zoek naar een nieuwe uitdaging? Misschien is dit wel de vacature waar je op zat te wachten! Leidinggeven aan één van de grootste longfunctieafdelingen van Nederland op twee locaties van het Amsterdam UMC. Beide locaties staan aan het begin van grootse verbouwingen en daar kan jij je stempel op drukken. Het longfunctieteam bestaat uit zeer ervaren longfunctieanalisten, longfunctieanalisten in opleiding en administratief medewerkers. Samen vormen zij een gezellig en hecht team, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Naast de patiëntenzorg wordt er veel research gedaan en o.a. ook onderwijs gegeven aan studenten geneeskunde. Kortom, pak je kans en solliciteer!

Wat ga je doen

Als Hoofd longfunctie werk je op beide locaties van het Amsterdam UMC op de afdeling longfunctie. Deze afdeling valt onder het specialisme Longziekten binnen de divisie Interne Geneeskunde.
Samen met een longarts draag je zorg voor de dagelijkse leiding van deze twee afdelingen. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van de dagelijkse werkzaamheden bij het longfunctieonderzoek en de administratieve taken en daarbij geef je leiding aan de longfunctieanalisten, longfunctieanalisten in opleiding, administratief medewerkers en flexwerkers. Ten behoeve van deze taak ben je 75 procent van de werktijd vrijgesteld van het uitvoeren van longfunctieonderzoeken. In overleg met de verantwoordelijke longarts bepaal je het beleid op de afdeling, waaronder de selectie van personeel en het beheer van budget en instrumentarium. Je voert selectie-, beoordelings-, ziekteverzuim-, en jaargesprekken. Je voert alle longfunctieonderzoeken uit, ook i.h.k.v. wetenschappelijk onderzoek. Je superviseert de begeleiding van leerling longfunctieanalisten, je verzorgt onderwijs en demonstratie aan (para-)medici en studenten.

Wat we van je verwachten

We zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat met ruime werkervaring in het vakgebied en die graag een nieuwe uitdaging aan wil gaan. Je hebt bij voorkeur ervaring met leidinggeven, je hebt een managementopleiding afgerond of je bent bereid deze te volgen. Leidinggeven aan een grote groep professionals vereist dat je doelgericht een evenwicht weet te creëren tussen flexibiliteit en efficiency. Je besteedt aandacht aan het duidelijk definiëren van het resultaat, weet talenten van de medewerkers te benutten en te ondersteunen bij het ontwikkelen ervan.

Waar ga je werken

Samen met het medisch hoofd van de longfunctieafdeling draag je zorg voor het beleid van de afdeling en aansturing van het team. Hiërarchisch valt de longfunctieafdeling onder het hoofd van de afdeling Longziekten.
Buiten het team werk je nauw samen met de longartsen, onderzoekers en leidinggevenden van andere afdelingen.
Sinds kort zijn de longfunctieafdelingen van de locaties VUmc en AMC samengevoegd. Teams van beide locaties kijken uit naar nieuwe kansen en uitdagingen. De sfeer binnen de teams op beide locaties is goed en de eerste stappen naar een nauwere samenwerking zijn gezet.

Wat we je bieden

Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Werken bij Amsterdam UMC, locatie AMC, betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

  • Het salaris bedraagt maximaal € 4.078,- bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 9 CAO UMC)
  • Het salaris is exclusief eventuele toeslagen voor onregelmatige diensten, vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%).
  • Wij bieden in eerste instantie een aanstelling voor 12 maanden, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.
  • Naast uitstekende bereikbaarheid met het OV, heeft locatie AMC ook meer dan voldoende parkeerplaatsen voor medewerkers.
  • Pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. AMC draagt een groot deel van de premie bij (70%).
  • Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren verschillende (sportieve) activiteiten en evenementen door het jaar heen.

Kijk voor een overzicht van al onze andere arbeidsvoorwaarden op https://werkenbijamc.nl/arbeidsvoorwaarden/.

Laten we kennis maken

LET OP: In verband met de bestuurlijke fusie tussen AMC en VUmc, geld voor deze vacature dat medewerkers van AMC én VUmc plaatsnemen in de selectiecommissie. Door jouw sollicitatie te versturen, ga je er mee akkoord dat jouw CV en Motivatiebrief door AMC ook gedeeld worden met (de bij de behandeling van deze vacature betrokken medewerken van) VUmc en zij dus inzage hebben in de door jou gestuurde persoonsgegevens.

Wil je direct solliciteren? Gebruik dan de knop 'solliciteren' op deze pagina.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met Joost van den Aardweg (Longarts en medisch hoofd longfunctieafdeling), via j.g.vandenaardweg@Amsterdamumc.nl of 020 5669111.

Wij zien uit naar onze kennismaking!

Een screening en/of medische onderzoek kunnen onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Toegang tot DigiD is hiervoor noodzakelijk.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Divisie:

AMC 01 Inwendige Specialismen

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

29-10-2019

Locatie:

Amsterdam

Contactpersonen:

Company homepage:

http://www.werkenbijamc.nl
Terug naar boven