AMC Directoraat Huisvesting en Techniek
< Terug naar lijst

Monteur Elektrotechniek

Solliciteren

Wat ga je doen

Dankzij jouw kennis en knowhow worden de installaties niet alleen in stand gehouden, maar continu verbeterd, nieuwe installaties in gebruik genomen en worden complexe storingen opgelost. Als je werkzaam bent in de functie van servicetechnicus is geen dag hetzelfde. Het ene moment los je een storing op bij de Operatiekamers en het andere moment repareer je de buitenverlichting. De ene dag word je op pad gestuurd met je iPad om zelfstandig de gemelde storingen op te lossen en de andere dag begeleid je het preventieve onderhoud bijvoorbeeld in een operatiekamer of intensive care en ben je verantwoordelijk voor de controle hiervan. We hebben een eigen 10 KV hoogspanningsnet wat voor jou een mooie uitdaging kan zijn. Jij zorgt ervoor dat medewerkers en patiënten in een veilige omgeving verblijven en werken. En dan zijn er nog de projectwerkzaamheden waar je op ingezet kunt worden. En bij dat alles is een klantgerichte, pro-actieve houding belangrijk. Je onderhoudt contacten met de interne klant (verpleegkundigen, laboranten, managers, etc.) maar ook met de externe leveranciers zoals vertegenwoordigers van inspectiebureau’s of installateurs. Als je van afwisseling houdt, en in een mooie omgeving werkzaam wilt zijn, dan is dit jouw baan!

Wat we van je verwachten

Functie-eisen:

 • een elektrotechnische opleiding op MBO 4 niveau;
 • minimaal 5-6 jaar werkervaring in de elektrotechniek;
 • in het bezit van een VCA veiligheidsopleiding;
 • kennis van de regels en voorschriften voor onderhoud en reparatie (NEN 1010 en NEN3140);
 • ervaring met het uitvoeren technische inspecties is een pré;
 • je bent bereid om consignatiediensten te lopen.

We zoeken een collega die pro-actief is (ziet wat er moet gebeuren), initiatief neemt, zich bewust is van de risico’s die er zijn in een ziekenhuis en ook in staat is anderen dat bewustzijn bij te brengen. Je kunt prima zelfstandig werken, hebt goede sociale vaardigheden (je kunt zowel met de installateur als met de dokter goed overweg) en tenslotte heb je overtuigingskracht en goede communicatieve vaardigheden. Je vindt het leuk om je verder te ontwikkelen en het doen van opleidingen hoort daar als vanzelfsprekend bij. Je bent flexibel en kunt goed omgaan met veranderende omstandigheden.

Waar ga je werken

De afdeling Realisatie Elektrotechniek en Besturing waar je komt te werken, valt onder het directoraat Huisvesting en Techniek, zij zijn verantwoordelijk voor het (ver)bouwen en onderhouden van alle AMC gebouwen en terreinen. En dat zijn er heel wat. De afdeling Realisatie Elektrotechniek en Besturing is verantwoordelijk voor alle instandhoudingsactiviteiten op dit werkgebied. Het team bestaat uit een manager, 2 technisch beheerders, 1 uitvoerder en 9 technici. Er wordt gewerkt in dagdiensten, 8 uur per dag afwisselend op 4 of 5 dagen per week en soms word je gevraagd een avonddienst of een weekend te werken. De dag wordt gestart met een ochtendoverleg om de komende dag door te nemen. De teamspirit is goed, collegialiteit is belangrijk, net als leren van elkaar.

Wat we je bieden

Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Werken bij Amsterdam UMC, locatie AMC, betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

 • Het salaris bedraagt maximaal € 2.892,- bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 6 CAO UMC).
 • Het salaris is exclusief eventuele toeslagen voor onregelmatige diensten, vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%).
 • Wij bieden in eerste instantie een aanstelling voor 12 maanden, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.
 • Naast uitstekende bereikbaarheid met het OV, heeft locatie AMC ook meer dan voldoende parkeerplaatsen voor medewerkers.
 • Pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. AMC draagt een groot deel van de premie bij (70%).
 • Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren verschillende (sportieve) activiteiten en evenementen door het jaar heen.

Kijk voor een overzicht van al onze andere arbeidsvoorwaarden op www.werkenbijamc.nl/arbeidsvoorwaarden.

Laten we kennis maken

Wil je direct solliciteren? Gebruik dan de knop 'solliciteren' op deze pagina.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met Mike Dolk (Manager Realisatie Elektrotechniek en Besturing), via 020-5665559 of m.dolk@amsterdamumc.nl.

Wij zien uit naar onze kennismaking!

Divisie:

AMC Directoraat Huisvesting en Techniek

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Sluitingsdatum:

31-12-2019

Locatie:

Amsterdam

Contactpersonen:

Mike Dolk
tel.: +31 20-56 65559

Company homepage:

http://www.werkenbijamc.nl
Terug naar boven