AMC Directoraat Human Resources
< Terug naar lijst

AIOS Bedrijfsgeneeskunde

Solliciteren

Wat ga je doen

Als AIOS Bedrijfsgeneeskunde specialiseer jij je tot Bedrijfsarts bij Arbodienst AMC. Arbodienst AMC is een ambitieuze organisatie met hoogwaardige adviseurs die voorop willen lopen in vakinhoudelijke ontwikkeling. Er is op korte termijn een opleidingsplek beschikbaar. Als AIOS Bedrijfsgeneeskunde werk je in een multidisciplinair team en ben je breed inzetbaar in het pallet aan bedrijfsgeneeskundige taken.

Natuurlijk binnen de verzuimbegeleiding, maar in onze aanpak staat preventie voorop. Dat betekent dus ook beroepsspecifieke PMO’s, infectiepreventie en activiteiten in het kader van duurzame inzetbaarheid. De bedrijfsarts is binnen onze arbodienst niet alleen een vakinhoudelijk deskundige maar ook een goede adviseur en gesprekspartner voor werkgever en werknemer.

Wat we van je verwachten

Je bent uiteraard basisarts en hebt interesse, of al ervaring, met preventie binnen de gezondheidszorg, het onderwijs of het wetenschappelijk onderzoek. Verder:

 • Ben je en ambitieuze professional die het vak beter wil leren kennen en mee wil werken aan de ontwikkeling van onze dienstverlening;
 • Beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden om in verschillende dienstverleningsmodellen te kunnen opereren;
 • Ben je een teamplayer en heb je de wil om samen te werken met collega’s en andere adviseurs van Arbodienst AMC;
 • Lijken jouw kernwaarden op die van ons: Betrokken, deskundig, teambuilder, flexibel en Innovatief.

Waar ga je werken

Arbodienst AMC is een specialistische arbodienst in de sectoren zorg, onderwijs en onderzoek in de regio Amsterdam. Onze speerpunten liggen op het gebied van preventie van verzuim en de zorg voor goede arbeidsomstandigheden: veiligheid, gezondheid, welzijn, straling en milieu. Voor Amsterdam UMC, locatie AMC en de Universiteit van Amsterdam zijn wij de interne arbodienst, daar buiten bedienen wij nog diverse andere organisaties in ons domein.

Arbodienst AMC is opleidingsinrichting voor bedrijfsartsen en heeft strategische allianties met onder andere het Coronel Instituut voor Arbeid en Gezondheid waarmee wij bijdragen aan toegepast academisch onderzoek in de arbeidsgeneeskunde. Met de arbodiensten van Amsterdam UMC, locatie VUmc en de Vrije Universiteit bestaan nauwe samenwerkingsbanden, die de komende jaren verder zullen worden verstevigd, in navolging van onder andere de alliantie tussen AMC en VUmc. Op dit moment betekent dit dat medewerkers van de arbodienst wederzijds werkzaamheden kunnen verrichten als daaraan behoefte is. De AIOS Bedrijfsgeneeskunde werkt mogelijk eveneens voor verschillende instellingen.

Wat we je bieden

Wij bieden ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing, een plek om te groeien! Werken bij Amsterdam UMC betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

 • Het salaris ligt tussen € 2.911,- en € 4.615,- bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 10 CAO UMC)
 • Het salaris is exclusief eventuele toeslagen voor onregelmatige diensten, vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%).
 • Wij bieden in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding, maar met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.
 • Naast uitstekende bereikbaarheid met het OV, zijn er voor medewerkers ook parkeerplaatsen beschikbaar. Wil je op de fiets komen dan kan je gebruik maken van de fietsregeling.
 • Pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. Amsterdam UMC draagt een groot deel van de premie bij (70%).
 • Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren verschillende (sportieve) activiteiten en evenementen door het jaar heen.
 • Bij ons heb je gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz.

Kijk voor een overzicht van al onze andere arbeidsvoorwaarden op www.werkenbijamc.nl/arbeidsvoorwaarden.

Laten we kennis maken

Momenteel hebben we een compleet team, maar ben je overtuigd dat jij bij ons écht het verschil gaat maken? Stuur ons dan je open sollicitatie en laten we kennis maken.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met Robert Fidder (Hoofd Arbodienst AMC a.i.) via r.fidder@amsterdamumc.nl / 06-14655436

Het opvragen van een verklaring van goed gedrag is onderdeel van deze selectieprocedure.

Wij zien uit naar onze kennismaking!

Divisie:

AMC Directoraat Human Resources

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

29-10-2020

Locatie:

Amsterdam

Contactpersonen:

Robert Fidder
mobiel: +31 6-14655436

Company homepage:

http://www.werkenbijamc.nl
Terug naar boven