AMC AMC Medical Research
< Terug naar lijst

Beeldanalist foetale echocardiografie: 3D visualisatie van het foetale hart

Solliciteren

Wat ga je doen

Wij zijn op zoek naar een ervaren beeldanalist op parttime basis (18-24 uur per week) voor een project van 24 maanden. Als beeldanalist binnen dit onderzoek ga je foetale echocardiografiebeelden analyseren en annoteren om het hart van gezonde foetussen en foetussen met hartafwijkingen in interactieve 3D-modellen te visualiseren. De beelden waarmee je zult werken zijn opgeslagen in een database van echobeelden van gezonde zwangerschappen en zwangerschappen gecompliceerd door aangeboren hartafwijkingen. De 3D modellen zullen gebruikt worden voor het ontwikkelen van een nieuw digitaal en interactief onderwijsmiddel voor studenten, echografisten en artsen. De werkzaamheden omvatten het selecteren van geschikte echo-datasets uit de database, het analyseren en vervolgens segmenteren van de echobeelden voor het creëren van de 3D modellen. Je zult binnen dit project samenwerken met onderzoekers van de afdeling Medische Biologie (sectie Klinische Anatomie en Embryologie) en Kindercardiologie van het Amsterdam UMC.

Wat we van je verwachten

We zoeken een gemotiveerde en leergierige kandidaat met sterke affiniteit voor cardiale anatomie en (radiologische) beeldanalyse. Basale kennis van humane en cardiale anatomie is een vereiste (biomedische achtergrond op HBO of WO-niveau). Ervaring met digitale beeldanalyse, 3D imaging technieken of echo(cardio)grafie zijn pre’s.

Waar ga je werken

Je zult als beeldanalist werken binnen de onderzoeksgroep van dr. Maurice van den Hoff bij de afdeling Medische Biologie van het Amsterdam UMC, locatie AMC. De groep bestaat uit 5 promovendi en een beeldanalist die aan verschillende projecten werken om embryonale en foetale orgaanontwikkeling in kaart te brengen. Voor dit project werken wij nauw samen met de afdeling Kindercardiologie. Binnen de onderzoeksgroep staat de ontwikkeling van de vorm en functie van het hart centraal, van beeldvorming tot en met de moleculaire biologie van regelprocessen.

Wat we je bieden

Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Werken bij Amsterdam UMC betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

• Het salaris ligt tussen € 2.769,- en € 3.712,- bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 8 CAO UMC)
• Het salaris is exclusief vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%).
• Wij bieden een contract voor 24 maanden
• Naast uitstekende bereikbaarheid met het OV, zijn er voor medewerkers ook parkeerplaatsen beschikbaar.
• Pensioen wordt opgebouwd bij Be Frank.

Kijk voor een overzicht van al onze andere arbeidsvoorwaarden op https://werkenbijamc.nl/arbeidsvoorwaarden-amr/

Laten we kennis maken

Wil je direct solliciteren? Gebruik dan de knop 'solliciteren' op deze pagina.
Wil je eerst meer informatie of eerst een dag(deel) meelopen? Dat kan altijd! Wij maken hier graag tijd voor. Neem dan gerust contact op met Marieke Buijtendijk (Promovendus), via m.f.buijtendijk@amsterdamumc.nl.

Wij zien uit naar onze kennismaking!

Divisie:

AMC AMC Medical Research

Vacaturetype / functietype:

Tijdelijk

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

18-9-2020

Locatie:

Amsterdam

Contactpersonen:

Company homepage:

http://www.werkenbijamc.nl
Terug naar boven