AMC 09 Laboratoria
< Terug naar lijst

Doktersassistent Centraal Research Laboratorium (parttime)

Solliciteren

Wat ga je doen

Op het Centraal Research Laboratorium (CRL) locatie Academisch Medisch Centrum (AMC) geef je ondersteuning bij het klinisch en poliklinisch wetenschappelijk onderzoek binnen locatie AMC. Je vervult een belangrijke spilfunctie in het proces van wetenschappelijk onderzoek en diagnostiek. Je verzorgt langdurige opslag van patiëntenmateriaal voor onderzoek en verzending ten behoeve van analyse naar instellingen over de hele wereld. Om dit goed voorbereid te kunnen uitvoeren krijg je de kans om de cursussen “Vakbekwamheid vervoer gevaarlijke stoffen over de weg” en “Vakbekwaamheid vervoer gevaarlijke stoffen door de lucht” en de periodieke herhalingscursussen te doorloopen (Een mooie uitdaging om je profesionaliteit te vergroten). Voor veel artsen, verpleegkundigen, medewerkers van andere laboratoria en ondezoekers ben je het eerste aanspreekpunt als het over materiaal voor onderzoek of verzending gaat.

Het CRL is onderdeel van het Centraal Diagnostisch Laboratorium (CDL) locatie AMC. Als medewerker van het CDL verricht je 1 tot 2 keer per week zowel veneuze als capillaire bloedafnames in de kliniek op de dagelijkse ochtend ronde.

Het is een afwisselende functie waarbij je op meerdere werkplekken roulerend ingedeeld wordt en elke dag wordt uitgedaagd om de beste zorg te leveren voor patiënt, arts en onderzoeker.  

Wat we van je verwachten

Wij zoeken een enthousiaste, flexibele, sociaal vaardige doktersassistent met goede communicatieve vaardigheden. Je kunt zelfstandig werken, maar ook in groepsverband, je houdt van aanpakken, je houdt het hoofd koel tijdens drukte en blijft altijd service verlenend, klantgericht en prettig in de omgang. Je bent bereid tussen de 32 en 36 uur per week te werken. Je hebt computerervaring en bent bij voorkeur bekend met MS-Office softwareapplicaties (zoals Word, Excel en Outlook) en laboratorium- en ziekenhuisinformatiesystemen.

  • Een afgeronde MBO 4 opleiding tot doktersassistent of een afgeronde analistenopleiding.
  • Bij voorkeur ervaring met bloedafname.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal

Waar ga je werken

Amsterdam UMC is meer dan een ziekenhuis alleen. Het is een wereld waar patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs zijn geïntegreerd en waarin het altijd om mensen draait. Een academische wereld vol mogelijkheden voor talenten die een plek zoeken om te excelleren. Groot denken. Durven dromen, Internationaal samenwerken. En je nooit laten beperken door ‘kan niet’ of ’lukt toch niet’. Dát is de mentaliteit in Amsterdam UMC locatie AMC.
Het team waarin je zult werken bestaat uit ongeveer 10 doktersassistenten, waarmee je met ongeveer 5 tegelijk in een dienst werkt. Je komt te werken in een divers en dynamisch team.

Het CRL maakt onderdeel uit van het CDL locatie AMC. Het CDL beoefent de laboratoriumgeneeskunde in de volle breedte en levert in 24-uursdiensten een uitgebreid spectrum aan diagnostische bepalingen. Het analysepakket omvat de klinische chemie, hematologie, stolling en bloedtransfusie als ook speciële technieken. Het laboratorium heeft de verantwoordelijkheid voor decentraal geplaatste apperatuur en ondersteunt, door middel van het CRL, het klinisch wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast verricht het laboratorium bloedafnames in de kliniek en in de polikliniek. Bij het CDL werken ca. 110 betrokken en enthousiaste medewerkers. Het CDL is een klantgerichte en innovatieve oganisatie en de veiligheid- en kwaliteitsnormen voldoen aan internationale eisen. Het laboratorium heeft intensieve contacten met de aanvragers van laboratoriumdiagnostiek en is betrokken bij diverse onderzoekslijnen.
Binnen de afdeling klinische chemie van Amsterdam UMC werken het CDL-AMC en CDL-VUmc nauw samen en hebben reeds een gezamenlijk afdelingshoofd.

Wat we je bieden

Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Werken bij Amsterdam UMC betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

• Het salaris ligt tussen € 1.989,- en € 2.839,- bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 5 CAO UMC)
• Het salaris is exclusief eventuele toeslagen voor onregelmatige diensten, vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%).
• Wij bieden in eerste instantie een arbeidsovereenkomst aan voor 12 maanden, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.
• Naast uitstekende bereikbaarheid met het OV, zijn er voor medewerkers ook parkeerplaatsen beschikbaar. Wil je op de fiets komen dan kan je gebruik maken van de fietsregeling.
• Pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. Amsterdam UMC draagt een groot deel van de premie bij (70%).
• Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren verschillende (sportieve) activiteiten en evenementen door het jaar heen.
• Bij ons heb je gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz.

Kijk voor een overzicht van al onze andere arbeidsvoorwaarden op https://werkenbijamc.nl/arbeidsvoorwaarden/.

Laten we kennis maken

Wil je direct solliciteren? Gebruik dan de knop 'solliciteren' op deze pagina.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met Maurits de Rotte (Staflid preanalyse), via 06 - 50 06 30 22 of Anneke de Boer (Hoofdanalist preanalyse), via 06 - 50 06 30 23.

Wij zien uit naar onze kennismaking!

Divisie:

AMC 09 Laboratoria

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

22-10-2020

Locatie:

Amsterdam

Contactpersonen:

Anneke de Boer
tel.: +31 20-566 63027

Company homepage:

http://www.werkenbijamc.nl
Terug naar boven